Kis vízvezeték-tippek új háztulajdonosok számára

Kis vízvezeték-tippek új háztulajdonosok számára

Tudta, hogy a hibás légkamrák lehetnek miért zavaró hangot hallnak a csöveiben? A zajt vízkalapácsnak nevezzük, és azt jelentheti, hogy a víz bekerült a légkamrába. Íme néhány tipp a probléma megoldásához.

Vízvezeték-szerelő választásakor ügyeljen arra, hogy biztosított és engedéllyel rendelkezik. Ez nagyon fontos. Vízvezeték-vészhelyzet esetén ellenőrizze, hogy a vízvezeték-szerelő megfelel-e az állam képzési követelményeinek. Ha biztosított, ez fedezi az esetleges véletlen károkat, amelyek a vízvezeték szerelése közben történtek.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítik, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Ha felfedezi, hogy egy vízvezeték befagyott, keresse meg a csőhöz legközelebb eső csapot, így amikor a kiolvadás megtörténik, a víznek van kilépési pontja. Ez meg fogja élni a nyomás egy részét, és megakadályozhatja a repedések megjelenését.

A tiszta, jól működő szeptikus tartály fenntartása érdekében ajánlott ötévente egyszer tisztítani. Ezzel megakadályozható, hogy az üledék felhalmozódjon a tartályban, ami biztonsági másolatot okozhat otthonában, vagy az egész szeptikus rendszer meghibásodását okozhatja. Egy szakember felvétele a szeptikus tartály kiürítésére költséges, de sokkal előnyösebb, mint azok a károk, amelyek akkor merülhetnek fel, ha a tartály tartalékba kerül vagy nem működik.

Annak érdekében, hogy a hulladékkezelés hosszú ideig fennmaradjon, feltétlenül tisztítsa meg naponta. Ha rendszeresen beilleszti a rutinot edényszappan, citromhéj és még cseresznye-gödör kombinációjával, megőrizheti ártalmatlanítását és olyan friss illatát, mint a telepítés napján.

Ha olyan csatorna van a házában, amelyet hosszú ideig nem használtak, öntsen rajta egy liter vizet, hogy működőképesek maradjanak. Ez további előnye, hogy csökkenti a házba való belépésből származó szagokat az év során történő használat hiánya miatt.

Ne folytassa a vizet, miközben élelmiszert dob ​​a szemétlerakóba. Az emberek tévesen gondolkodnak abban, hogy a folyó víztel jobban fog működni, de valójában nem segít. Ezzel szemben ténylegesen azt okozhatja, hogy a hulladék vagy hulladék tapadjon az ártalmatlanítás belső felületéhez, és több kárt okoz, mint hasznot.

Van fagyasztott csatorna? Használjon kerti tömlőt a kiolvasztáshoz. Először távolítsa el a csapdát a lefolyócsőből, és helyezze be a tömlőt, amíg tovább nem megy. Miközben felemeli a tömlő másik végét, öntsön rá forró vizet. Addig folytasson forró vizet a tömlőn, amíg a lefolyócső kiolvad. Az időmegtakarítás érdekében takarítson meg egy vödröt alatta, hogy elkapjon a túlfolyó vizet.

Ahhoz, hogy jó vízvezeték-szerelőt szerezzen, kényelmes lehet, ne felejtse el, hogy melyik barátja valódi otthoni tulajdonos, és nem bérel. Egy bizonyos ponton minden háztulajdonosnak fel kellett hívnia egy vízvezeték-szerelőt. Jó személyes referenciákat adhatnak Önnek, amelyekkel pozitív tapasztalataik voltak.

Tudod, mi okozhatja ezt a zavaró zajt, és még sok más vízvezeték-információ. Csak sok pénzt takarított meg magaddal, ha ezeknek a problémáknak valamelyike ​​elviselhetetlenné vált, vagy törött alkatrészekhez vezettek. Szánjon időt arra, hogy ezt a cikket időről időre elolvassa, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a vízvezeték-ismeretek felett van-e.

© Copyright Keresőoptimalizálás Blog