A legjobb ajánlatot kapni a mobiltelefonokról.

A legjobb ajánlatot kapni a mobiltelefonokról.

A mobiltelefonok ma már szinte minden otthonban megtalálhatóak. Vagy telefonálásra, SMS-ezésre, fényképek és videók küldésére, vagy akár internetezésre használják. Az alkalmazásoknak köszönhetően szó szerint bármit megtehetünk a telefonunkon, a tennivalók listájának vezetésétől kezdve az álláshirdetésekig. Olvassa el, hogyan tehet többet a telefonjával, ha tovább olvas!


Ha mobiltelefont szeretne adni tizenéves gyermekednek, győződjön meg róla, hogy a költségvetésednek és az ő igényeinek megfelelő díjcsomagot választasz neki. Ha szeretnek sokat SMS-ezni, érdemes olyan csomagokat választani, amelyek korlátlan SMS-ezést biztosítanak. Ha nem így tesz, hatalmas számlát kaphat.


Mobiltelefon-vásárláskor mindenképpen vegye figyelembe a csomagokat. Sok vállalat kínál ilyeneket, és ezek olyan dolgokat is tartalmazhatnak, mint például egy tok vagy egy autós töltő. Gyakran olcsóbb, ha mindezeket az elemeket csomagban vásárolja meg, mintha külön-külön venné meg őket, és jó esély van rá, hogy a tartozékok közül néhányra szüksége lesz.


Ha gyenge a jel, próbálja meg nem használni a telefonját. Ez nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort. Továbbá, ha a telefonja magánál van, ne dugja le a táskája vagy aktatáskája mélyére, mivel ott nem valószínű, hogy jó jelet fog. Ha aggódik, hogy a jel gyenge, a legjobb, ha teljesen kikapcsolja a telefont.


Az okostelefonok a kor előrehaladtával lassabbá válhatnak. Vannak olyan frissítések, amelyek minimalizálják ezt a problémát. A hátránya, hogy újabb telefonok jönnek ki, amelyek újabb frissítésekkel és funkciókkal rendelkeznek. Lehetséges, hogy a régi telefonja nem tudja ezeket kezelni.


Ha mobiltelefonjáról használja az internetet, érdemes elgondolkodnia a vírusok elleni védelmet biztosító szoftver telepítésén. Sokan nem tudják, de a hackerek ugyanúgy hozzáférhetnek a telefonjához, mint a számítógéphez. Rengeteg ingyenesen letölthető szoftvert találhat az interneten, amelyek segítenek a probléma leküzdésében.


Használja ki a telefonja hangról szöveges üzenetküldési funkcióját, hogy időt takarítson meg, és biztonságban legyen az úton. Ez lehetővé teszi, hogy a kimondott szavakat azonnal szöveges üzenetté alakítsa át. Ha okostelefonján nincs meg ez a funkció, akkor olyan szoftverekkel, mint a ReQall, kiegészítheti, amelyek ezt alkalmazzák.

Ha van okostelefonja, érdemes néhány naponta teljesen kikapcsolni. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy kikapcsolja, majd újra bekapcsolja. Ez segít megtisztítani a memóriát a felesleges adatoktól, és a telefon optimálisabban fog működni.


Ha mobiltelefonja USB-csatlakozón keresztül képes töltésre, győződjön meg róla, hogy tudja, milyen USB-verzióra van szüksége. Egyes újabb telefonok USB 3.0-t igényelnek. Ez azt jelentheti, hogy ha egy USB 2.0-s portba csatlakoztatja őket, akkor csak leállítják őket, mert nincs elég áram. Nyilvánvaló, hogy így nem töltődnek fel.


Ismerje az alkalmazásokat kívül-belül. Szinte minden modern telefon lehetővé teszi a webes szörfözést és a zenehallgatást. Valószínűleg naptárat is tartalmaz. Többet kap a pénzéért, ha tudja, hogyan kell használni ezeket a különböző programokat.


Ha a mobiltelefonjának van órája, akkor van ébresztője is. Ezt használhatja ébresztésre vagy gyakorlatilag bármire való emlékeztetésre. Így nem lesz szüksége órára. Nem fogja elveszíteni az időérzékét, ha a telefonja emlékezteti, ha közelgő eseménye van.


A rossz vétel és a jelek keresése gyorsabban lemeríti a mobiltelefon akkumulátorát, mint gondolná. Ha hosszú repülőutak alatt bekapcsolva hagyja a mobiltelefont, az biztos módja annak, hogy leszálláskor ne maradjon energiája az akkumulátornak. Az aluljárók és a vidéki helyszínek szintén megterhelik a mobiltelefon akkumulátorát. Kapcsolja ki telefonját ezekben a helyzetekben, hogy energiát takarítson meg.


Győződjön meg róla, hogy mobiltelefonja megfelelő védelemmel rendelkezik. A javítás nagyon költséges lehet, akárcsak a csere. Előzze meg a karcolásokat egy szilárd képernyővédővel. Vásároljon kemény tokot, ha meg akarja akadályozni a törést.


A mobiltelefonok fényképezőgépének zoomobjektívjei nem azonosak a digitális fényképezőgépek objektívjeivel. Nagyobbá teszik a képet, de sok esetben csökkentik a kép minőségét. Sokkal jobb lesz a képe, ha közelebb megy, ahelyett, hogy ezt a funkciót használná.


A mai világban szinte mindenre van alkalmazás. Ez leegyszerűsítheti az életet, és segíthet sok mindent elintézni útközben, még a számlák kifizetését is a telefonján keresztül. Ismerje meg a Google Playben az Android telefonokra elérhető alkalmazások és az Apple iPhone felhasználók számára elérhető alkalmazások közötti különbségeket. Ezek közül soknak lehetnek univerzális kiegészítői, de vannak, amelyeknek nem. Böngésszen bármelyik alkalmazásboltban is van a telefonján, és nézze meg, mi segíthet leegyszerűsíteni a magánélet üzleti oldalát.


Ha olyan helyen tartózkodik, ahol nehéz mobiltelefon-jelet fogni, próbálja meg kikapcsolni vagy repülési üzemmódba kapcsolni. Ez jelentősen lemeríti az akkumulátort. Győződjön meg róla, hogy a keresési funkció ki van kapcsolva, és csak akkor használja, amikor olyan helyre ér, ahol jó a jel.


Ne csak akkor hagyatkozzon a telefonja 911-es segélyhívójának használatára, ha a nyaralás alatt vészhelyzet van. Míg az Egyesült Államokban általában a 911 a legmegfelelőbb szám a nagy vészhelyzetekben, addig máshol nem fog működni. Ha vészhelyzet van, és valahol a hálózaton kívül tartózkodik, próbálja meg tárcsázni a 112-es számot. 


Lehet, hogy eddig is sok feladatra használta a telefonját, de remélhetőleg ez a cikk felnyitotta a szemét az összes lehetőségre. Ha készen áll egy új telefon beszerzésére, most már tudnia kell, mire kell odafigyelnie. Végül is a mobiltelefonokkal kapcsolatos műveltsége sokat fog segíteni!

© Copyright Keresőoptimalizálás Blog